• Oznam - ukončenie skráteného vyučovania
          • Oznam - ukončenie skráteného vyučovania

          • Oznamujeme žiakom a rodičom, že od pondelka 19. 2. 2024 bude vyučovanie v škole prebiehať už v riadnom režime, končia skrátené  vyučovacie hodiny. Rovnako od pondelka budú pracovať všetky popoludňajšie krúžky. ŠKD bude v bežnej prevádzke, ale bude dočasne umiestnená v budove školy.

            Zatiaľ nemáme dokončené priestory v suteréne, takže šatne ešte nebudú k dispozícii, prezúvanie bude naďalej na chodbe pred triedami.

            Ďakujeme za porozumenie.

        • Lyžiarsky výcvik 2024
          • Lyžiarsky výcvik 2024

          • Naša dobrodružná cesta sa začala 5.2.2024 pred budovou školy pripravení zažiť niečo nové. Po príchode do Jasenskej doliny, ktorá sa nachádza na turčianskej strane Veľkej Fatry, pod severnými svahmi vrchu Lysec, sme sa zasýtili obedom a ani chvíľu sme nečakali a pustili sa do lyžovania. Pokročilí, ale aj menej skúsení si našli miesto na svahu pod vedením skvelých inštruktorov. Napriek nepriaznivému počasiu, ktorému sme museli odolávať  sme sa predsa nevzdali a lyžovali čo najviac.

            Tradičnú minitúru na rozhľadňu Kalinka s výhľadom na mesto Martin a Martinské hole sme taktiež nemohli vynechať.  Po lyžovaní si každý večer jedna zo skupín pripravila program pre ostatok chaty, v podobe kvízov, spoznávacich hier a pod. Zabávať sme sa mohli aj v spoločenskej miernosti s hrami, či už spoločenskými alebo hrou ako Twister, do ktorej  sa zapojil aj učiteľský zbor.

            Kreativite sa medze nekladú. To dokázali aj naši žiaci počas bodovania izieb. Pripravili si milé prekvapenia, ktoré im mohli pomôcť k víťazstvu.

            Čo by to bol lyžiarsky výcvik bez piatkovej súťaže. Naši lyžiari si medzi sebou pomerali sily v slalome na čas.Z lyžiarského výcviku si samozrejme berieme nové skúsenosti a poznatky z ďalšieho športu, no spomienky na zážitky prežité spolu počas celého týždňa sú neoceniteľné. 

            Veronika Dingová - účastníčka lyžiarskeho kurzu

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Lyžiarsky výcvik.